Харкову вручили премію як кращому європейському місту майбутнього
16 березня 2016 18:02 Міжнародне співробітництво
Харкову вручили премію як кращому європейському місту майбутнього Місто Харків отримало нагороду як переможець рейтингу «Європейські міста та регіони майбутнього 2016/2017» в категорії: «Краще велике європейське місто майбутнього з точки зору інвестиційної привабливості - ефективності інвестування».

15 березня в місті Канни (Франція) пройшла урочиста церемонія нагородження переможців цього рейтингу, в якій взяв участь заступник Харківського міського голови - директор Департаменту економіки та комунального майна Михайло Фатєєв.

Рейтинг «Європейські міста та регіони майбутнього 2016/2017» проводиться журналом «fDi Magazine» («Прямі іноземні інвестиції») - профільним, професійним журналом, який отримують і читають в корпораціях, урядах, експортно-імпортних агентствах і в агентствах із залучення інвестицій. Журнал видається міжнародною діловою газетою «Financial Times».

За словами головного редактора «fDi Magazine» Кортні Фінгар, ця нагорода - не тільки відзнака й офіційне визнання величезного інвестиційного потенціалу Харкова, а й висока оцінка роботи мера Харкова Геннадія Кернеса, а також доказ того, що місто Харків має кращі перспективи припливу інвестицій, економічного розвитку і розширення бізнесу.

У церемонії нагородження також взяли участі представники з більш ніж 60 міст і 35 регіонів Європи.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини