Харків'яни завоювали медалі Паралімпіади
14 вересня 2016 11:42 Спорт
Харків'яни завоювали медалі Паралімпіади Чотири медалі завоювали харківські спортсмени в шостий день Паралімпійських ігор, які проходять в Ріо-де- Жанейро (Бразилія).

Так, плавець Максим Кріпак завоював золоту медаль на дистанції 100 м вільним стилем, ще один харків'янин, Максим Веракса, отримав бронзову медаль на дистанції 100 м брасом.

Крім того, харків'янка Євгенія Бреус стала бронзовим призером Паралімпіади в змаганнях з фехтування на візках. Ще одну бронзову медаль завоювала Марина Литовченко в змаганнях з настільного тенісу.

Також харківські спортсмени посіли четверті місця в змаганнях з настільного тенісу - Антоніна Ходзинська в індивідуальних змаганнях, та Яна Бережна в плаванні на дистанції 100 м брасом.

У підсумку за шість днів Паралімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро харківські спортсмени завоювали чотири золоті, дві срібні та чотири бронзові нагороди. А всього українські спортсмени за підсумками шостого дня змагань (13 вересня) завоювали 72 медалі: 27 золотих, 21 срібну і 24 бронзові.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини