Харків'яни з інвалідністю та старше 80 років зможуть отримувати адмінпослуги вдома
24 квітня 2019 16:47 Місто
Харків'яни з інвалідністю та старше 80 років зможуть отримувати адмінпослуги вдома Порядок надання адміністративних послуг за межами Центру надання адміністративних послуг Харкова і його територіальних підрозділів затвердили сьогодні, 24 квітня, на засіданні виконавчого комітету Харківської міської ради.

Як повідомила заступник директора Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Ірина Юр'єва, нову послугу створили для зручності людей похилого віку 80 років і старше, осіб з інвалідністю I-ї групи і людей, яким районні територіальні центри надають послугу догляду вдома.

Харків'яни цих категорій зможуть отримувати адміністративні послуги за місцем проживання, а також за місцем перебування - у лікувальних, соціальних установах, які розташовані у межах міста. Послуга запрацює найближчими місяцями.

Нагадаємо, що 18 квітня Харківській міській раді від Німецької федеральної компанії «GIZ» були вручені два кейси для надання адміністративних послуг вдома. У комплект входять ноутбук, принтер, сканер, зарядний пристрій, модем, пристрої для аудіо- та відеофіксації, якими адміністратори користуватимуться під час виїздів.

З контактними даними Центру надання адміністративних послуг та його територіальних підрозділів, а також переліком надаваних послуг можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини