Харків'яни стали призерами Кубка України зі стрільби з лука
25 серпня 2020 11:27 Спорт
Харків'яни стали призерами Кубка України зі стрільби з лука Харківські спортсмени завоювали призові місця на I етапі Кубка України зі стрільби з лука «Стріли Слобожанщини», який відбувся 23 серпня на спортивній базі СДЮСШОР «Комунар».

У змаганнях взяли участь 180 лучників з різних областей України: Дніпропетровської, Запорізької, Сумської, Чернівецької, Одеської, Черкаської, Рівненської, Львівської, Херсонської та Харківської областей та міста Києва.

Так, в особистому заліку в категорії блочного лука серед чоловіків перемогу здобув харків'янин Олександр Соколов. Серед жінок харківські спортсменки Олена Гріншпун і Віра Охотська посіли 2-ге та 3-тє місця відповідно.

У класичному луці серед чоловіків Віктор Рубан став бронзовим призером. Також 3-тє місце в цій категорії дісталося харків'янці Дарині Павличенко.

У кадетів в особистому заліку харків'янин Денис Царегородцев став срібним призером, а Олександра Арістова - бронзовим.

Серед змішаних команд в класичному луці перемогу здобули харків'яни Віктор Рубан і Катерина Дубровіна, 2-ге місце посів також харківський дует - Микита Кравчук і Валерія Онищук.

У категорії блочного лука харків'яни Елана Гріншпун і Вадим Головко завоювали срібну медаль, а Данило Сидоренко і Дарина Чередниченко - бронзову.

Серед кадетів в цьому виді програми переможцями стали Олександра Арістова і Іван Шестаченко, а Денис Царегородцев та Ірина Ярмак посіли 3-тє місце.

У командній першості в класичному луці харківська команда «Харків ШВСМ» в складі Катерини Дубровиної, Дар'ї Павличенко і Катерини Мазорчук здобули перемогу, команда «Харків ШВСМ» в складі Артема Мелехова, Віктора Рубана і Олександра Сердюка завоювала 2-ге місце. Серед кадетів командам «Харківська - 1» та «Харківська-2» дісталися 2-ге і 3-тє місця.

У командному заліку в категорії блочного лука серед чоловіків переможцем стала команда «Харківська - 1». У жінок в цьому виді програми змагання не проводилися.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини