Харків'яни отримали державні нагороди
15 січня 2019 09:43 Місто
Харків'яни отримали державні нагороди Грамотами Верховної Ради і Подяками Прем'єр-міністра України відзначено працівників освіти, медицини, соціальних і комунальних служб міста.

14 січня Харківський міський голова Геннадій Кернес зустрівся з активом Київського та Московського районів Харкова та вручив державні нагороди. Грамоти Верховної Ради України «За заслуги перед українським народом» і Подяки Прем'єр-міністра отримали працівники харківських шкіл, дитячих садків і лікарень, як керівники установ, так і рядові вчителі та лікарі. Також почесними знаками відзначені співробітники комунальних підприємств «Харківводоканал», «Харківзеленбуд», територіальних центрів адміністративних послуг. Повний список нагороджених можна побачити тут.

«Сьогодні ми закладаємо нову традицію підведення підсумків року та вшанування кращих. Я щиро вітаю вас з прийдешнім Новим роком і Різдвом. 2018 рік був важким, але ми пройшли його з честю, разом, пліч-о-пліч і з надією дивимося в майбутнє. Сердечна подяка вам за щоденну роботу, за терпіння, оптимізм, що в нелегких обставинах залишаєтеся професіоналами і людьми. Нагороди, які сьогодні вручені, - тільки мала частина того, чого ви заслуговуєте і гідні», - сказав Геннадій Кернес присутнім для нагородження в Палаці студентів НЮУ ім. Ярослава Мудрого.

Також міський голова повідомив сумну новину про смерть багаторічного керівника Київського району, колишнього першого заступника міського голови та першого заступника губернатора області Олександра Кривцова, який помер 14 січня на 69 році життя. Зал вшанував його пам'ять хвилиною мовчання.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини