Харків'яни можуть пройти безкоштовне навчання з проєктного менеджменту
08 липня 2021 09:41 Місто
Харків'яни можуть пройти безкоштовне навчання з проєктного менеджменту Набір слухачів на курс з проєктного менеджменту «Open Grants Academy» проходить у Харкові.

Як повідомили в Управлінні інноваційного розвитку та іміджевих проєктів, курс розрахований на практикуючих грантрайтерів, авторів успішно реалізованих у Харкові соціально значущих проєктів, з метою підвищення їхньої компетенції, обміну досвідом та налагодження співпраці. 

У рамках навчання пройде п'ять теоретико-практичних сесій за десятьма темами, серед яких - «Сучасні методи управління проєктами», «Кризові комунікації в проєктному менеджменті», «Електронні інструменти управління проєктами» та ін. Спікерами виступлять практикуючі проєктні менеджери, викладачі вищих навчальних закладів, представники фондів, а також лектори курсу «Open Grants School». 

Основні критерії відбору до «Open Grants Academy»: успішний досвід реалізації грантових проєктів, бажання реалізувати соціально значущі проєкти в Харкові та обґрунтована мотивація, викладена в електронній заявці.

Навчання в академії - безкоштовне. Заняття планується провести в липні в Харківському муніципальному стартап-центрі.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини