Харків'ян запрошують приєднатися до акції проти торгівлі людьми
27 липня 2018 16:13 Суспільство
Харків'ян запрошують приєднатися до акції проти торгівлі людьми Інтерактивна інформаційно-просвітницька акція, присвячена Всесвітньому дню боротьби з торгівлею людьми, пройде 30 липня біля під'їзду №5 Держпрому (пл. Свободи, 5).

Акція пройде у формі квест-лабіринту - учасникам треба буде пройти квест і знайти вихід з лабіринту.

«Не тільки знайти вихід на іншій стороні, а й вихід з багатьох ситуацій, в які потрапляють жертви торгівлі людьми. Всі сценарії змодельовані на основі реальних історій, і їхня мета - розвинути критичне ставлення до сумнівних пропозицій працевлаштування, аналітичне мислення в ситуаціях емоційного тиску і перевірити власні знання про правила безпечної міграції та працевлаштування за кордоном», - розповіли організатори.

Час проведення заходу - з 14:00 до 16:00. Участь в акції - безкоштовна.

Організатори - Харківська міська організація «Жіноча громада», Всеукраїнська коаліція громадських організацій з протидії торгівлі людьми, Департамент соціального захисту населення ХОДА за підтримки Міністерства соціальної політики України та представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні.

З більш детальною інформацією про захід можна ознайомитися на його офіційній сторінці у «Facebook».

Довідка. Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми відзначається щорічно 30 липня. За оцінками Міжнародної організації праці, у всьому світі жертвами примусової праці є 21 млн осіб. Чоловіки, жінки і діти потрапляють до рук торговців людьми як у себе вдома, так і за кордоном.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини