«Харківводоканал» просить споживачів погасити борги
30 квітня 2020 15:11 ЖКГ
«Харківводоканал» просить споживачів погасити борги В умовах карантину КП «Харківводоканал» працює у штатному режимі, оскільки надання послуг водопостачання та водовідведення має здійснюватися безперервно і може перериватися тільки на ремонт або ліквідацію аварій.

Про це в ефірі програми «Харьковские известия» на «7 каналі» розповів заступник генерального директора - директор Департаменту збуту КП «Харківводоканал» Тарас Грущак.

За його словами, станом на 1 квітня, заборгованість населення за послуги з централізованого водопостачання та водовідведення становить 565,3 млн грн.

«Недоотримання коштів сильно впливає на нашу діяльність і може порушити нормальний режим роботи підприємства, а також мати для споживачів-боржників негативні наслідки», - підкреслив Тарас Грущак.

З огляду на ситуацію, яка зараз склалася в Україні, і в цілях запобігання поширенню коронавірусу, КП «Харківводоканал» просить споживачів здійснювати платежі за надані послуги з централізованого водопостачання та водовідведення онлайн.

Нагадаємо, здійснити онлайн-оплату можна через платіжну систему одного з обраних банків або за допомогою QR-коду, який знаходиться на лицьовій стороні квитанції підприємства, яка щомісяця приходить абоненту.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини