Харківський суд не підтримав міськраду і дозволив проведення сьогодні мітингів громадських організацій
14 березня 2015 09:19 Офіційно
Харківський суд не підтримав міськраду і дозволив проведення сьогодні мітингів громадських організацій Харківський окружний адміністративний суд не підтримав рішення погоджувальної комісії Харківського міськвиконкому щодо заборони проведення мітингів громадських організацій і партій, намічених на сьогодні, 14 березня.

Про це повідомив заступник директора Юридичного департаменту В'ячеслав Басараб.

Розгляд справи про заборону проведення акції-протесту громадської організації «Трудова Харківщина» пройде 16 березня.

Нагадаємо, сьогодні, 14 березня, харківські активісти ВО «Свобода» запланували провести політичний форум, Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Фундація регіональних ініціатив» - ходу з нагоди Дня Святого Патріка, Харківська обласна громадська організація «Всеукраїнське товариство радянських офіцерів» - покладання квітів до братської могили. У вівторок, 17 березня, представники громадської організації «Трудова Харківщина» планують зібрати акцію-протест у зв'язку із зростанням цін.

Міськрада виступила проти проведення мітингів і акцій у зв'язку з можливою загрозою терактів. Відповідне рішення було прийнято 13 березня на засіданні погоджувальної комісії міськвиконкому.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини