Харківський ансамбль «Мрія» представив Україну на фестивалі в Ізраїлі
10 грудня 2018 11:24 Культура
Харківський ансамбль «Мрія» представив Україну на фестивалі в Ізраїлі Зразковий ансамбль танцю «Мрія» Палацу культури Основ'янського району взяв участь у VIII Фестивалі української культури, який проходив з 2 по 7 грудня в Нетанії (Ізраїль).

Захід пройшов за підтримки Посольства України в Ізраїлі та Міністерства абсорбції Ізраїлю. Посол України в Ізраїлі Геннадій Надоленко привітав колектив ансамблю з яскравим виступом, у який увійшли хореографічні мініатюри, присвячені різним регіонам України.

Ізраїльська сторона підготувала програму для посланців української культури з Харкова, які змогли відвідати Єрусалим, Віфлеєм, Тель-Авів, Яффо і Хайфу.

Зазначимо, що зразковий ансамбль танцю «Мрія» Палацу культури Основ'янського району - володар Гран-прі і переможець міжнародних та всеукраїнських фестивалів і конкурсів хореографічного мистецтва. Також колектив представляє українську культуру і Харків на фестивалях і форумах в різних країнах, танцюристи вже побували в Туреччині, Алжирі, Мексиці, Франції, Чехії, Польщі та Угорщини.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини