Харківським школам і лікарням дарують квіти
30 серпня 2016 16:12 Суспільство
Харківським школам і лікарням дарують квіти Квіти, з яких був створений рекордний прапор України, передають школам і медустановам Харкова та області.

Як повідомив сьогодні, 30 серпня, організатор всеукраїнської акції «Прапор України - прапор миру!» Сергій Лисенко, рівно тиждень тому квіткові прапори з усієї країни зібрали разом у Національному музеї народної архітектури та побуту України в Пироговому. Там же представник з Лондона зареєстрував нове досягнення для Книги рекордів Гіннесса - прапор із квітів площею 13 тис. 57 кв. м. За день квіти довезли, що дозволило збільшити площу прапора до 13 тис. 65 кв. м, і 24 серпня вже представник Книги рекордів України зафіксував національний рекорд.

Після встановлення рекорду квіти почали роздавати в регіони - в Харків привезли понад 50 тис. рослин, які тепер роздають усім школам і лікарням. Забрати петунії і чорнобривці можна 30 і 31 серпня у пров. Банному, біля скверу «Стрілка».

Сьогодні там побувала заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан.

«Для Харкова соціальні проекти стали доброю традицією, і я вдячна організаторам цієї акції. Сьогодні ми відвеземо квіти до медичних установ на Салтівці, на Московському проспекті, в районі ХТЗ. Також перед 1 вересня квіти прикрасять 30 шкіл, 24 з яких брали участь в створенні прапора і самі їх вирощували», - повідомила Світлана Горбунова-Рубан.

Зараз організатори акції запрошують забрати квіти всіх бажаючих представників навчальних, медичних та соціальних установ Харкова та Харківської області.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини