Харківські університети приєдналися до європейського освітнього проекту
23 листопада 2016 11:09 Освіта
Харківські університети приєдналися до європейського освітнього проекту Чотири університети міста Харкова приєдналися до європейського освітнього проекту Lingtwins.

З 21 по 25 листопада в харківських університетах пройдуть онлайн-вебінари з засновниками європейської освітньої платформи lingtwins.com (Англія). Вебінари пройдуть в Харківському національному економічному університеті ім. С. Кузнеця, Харківському національному медичному університеті, Харківському національному університеті ім. В. Н. Каразіна, Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут». В ХНЕУ вебінар пройде 24 листопада, початок - о 15:45.

Під час вебінару студенти і викладачі обговорять сучасні тренди в онлайн-освіті і вивченні мов, керівники проекту розкажуть про можливості його використання для створення нових форматів співпраці між харківськими та європейськими університетами.

Зазначимо, lingtwins.com - це безкоштовна онлайн платформа, яка об'єднує співрозмовників для практики вивчення мов на основі їх особистих інтересів. Заснувала проект українка, харків'янка Олена Приходько, яка отримала вищу освіту у Франції. Саме тому одна з шести мов вивчення є українська.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини