«Харківські тепломережі» посилено працюють у режимі віялових відключень
07 грудня 2022 10:28 ЖКГ
«Харківські тепломережі» посилено працюють у режимі віялових відключень Робітники КП «Харківські теплові мережі» працюють у посиленому режимі через віялові відключення електроенергії.

Як повідомили на підприємстві, доводиться щодня по кілька разів перезапускати джерела теплопостачання, регулювати режими подачі тепла та заповнювати системи.

«Мінусова температура та тривала відсутність електроенергії, яка живить насоси, несуть загрозу розмерзання трубопроводів. Особливо це стосується лежаків на горищах будинків з верхньою подачею тепла, комунікацій на технічних поверхах та зовнішніх теплопроводів на вулиці», - зазначили у КП «Харківські теплові мережі».

Там підкреслили, що для того, щоб уникнути проблем, ізолюють трубопроводи скрізь, де це можливо, та відпрацьовують механізми термінового злиття та дренування систем теплопостачання в будинках.

Крім того, теплоенергетики інструктують персонал відомчих закладів щодо оперативних дій у разі подібних ситуацій.

На ХТМ зазначили, що у Немишлянському районі, де стався дефект на 95-й магістралі, працюють  додаткові бригади централізованої служби ремонтів та інших філій. Слюсарі розповітрюють мережі у будинках та усувають дрібні дефекти, які виникли після повторного запуску відремонтованої теплотраси. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини