Харківські школярі стали переможцями всеукраїнського конкурсу юних винахідників
17 листопада 2014 12:39 Освіта
Харківські школярі стали переможцями всеукраїнського конкурсу юних винахідників Харківські школярі стали абсолютними переможцями ХVII Всеукраїнського турніру юних винахідників і раціоналізаторів, який пройшов з 6 по 11 листопада у Києві.

Як повідомили в Департаменті освіти, в фінальному етапі взяли участь п'ять команд з Харкова - переможців та учасників VIII Міського турніру юних винахідників і раціоналізаторів. 

Абсолютним переможцем турніру другий рік поспіль стала команда учнів Харківської гімназії №47, до складу якої увійшли 11-класник Ярослав Морі, 10-класники Гліб Селіхов, Єгор Якушев, Катерина Парфенюк, а також 8-класник Богдан Павлов.  Крім того, Гліб Селіхов став абсолютним переможцем турніру в особистій першості. 

У підсумковому списку результатів турніру харківські школярі зайняли всі місця, з 1-го по 4-е. Призерами турніру стали збірна команда учнів гімназії №116, школи №150, НВК №45 «Академічна гімназія» та ліцею №89, збірна школярів з навчальних закладів Київського району (шкіл №36, 100, 166, 170, технологічного ліцею №9), а також збірна Харківської гімназії №46 ім. М. В. Ломоносова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини