Харків продовжать адаптувати для людей з інвалідністю
03 липня 2018 11:18 Місто
Харків продовжать адаптувати для людей з інвалідністю Міський центр для реабілітації людей з інвалідністю буде відкритий у Харкові.

Про це в інтерв'ю телеканалу «NEWSONE» повідомив Харківський міський голова Геннадій Кернес.

«Харків - один з найбільш пристосованих для людей з інвалідністю місто. Ми поки не можемо сказати, що самий-самий, нам ще необхідно побудувати реабілітаційний центр для людей з інвалідністю, і, зокрема, з тією, яка була отримана в зоні АТО. Ми вже вибрали місце під центр, є керівник проекту, вона теж пересувається на візку. До речі, вона вперше в Харкові була представлена ​​у виконавчих органах влади, щоб люди з обмеженими можливостями знали, що їхній представник знаходиться в органах управління містом», - сказав Геннадій Кернес.

Нагадаємо, що в центрі, повністю адаптованому для людей з інвалідністю, будуть надавати медичну допомогу, в ньому буде встановлено обладнання для відновлювальних процедур, гімнастичних вправ, також в ньому бажаючі зможуть пройти тренінги та навчальні курси. У центрі будуть обладнані комп'ютерний клас, побутові приміщення, кухня, тобто створять всі умови для тривалого перебування людей.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини