Харків представлений на туристичній біржі в Лондоні
06 листопада 2019 16:46 Міжнародне співробітництво
Харків представлений на туристичній біржі в Лондоні Делегація Харківської міської ради бере участь у Всесвітній туристичній біржі «World Travel Market-2019», яка проходить з 4 по 7 листопада в Лондоні (Велика Британія).

Цього року «World Travel Market-2019» відвідує близько 30 тис. учасників з 157 країн світу. Серед них - міжнародні федерації туризму, національні та регіональні організації, транспортні агентства та туроператори, готелі, страхові компанії та інші представники сфери туризму.

Туристичний потенціал Харкова був представлений на загальнонаціональному українському стенді разом з іншими містами і регіонами України. Стенд міста відвідали представники Посольства України у Великій Британії, Посол Словаччини у Великій Британії та інші почесні гості.

Як зазначили в Департаменті міжнародного співробітництва, участь у Всесвітній туристичній біржі дозволяє представити туристичний потенціал Харкова на міжнародному рівні, залучити іноземних туристів та потенційних організаторів заходів, налагодити нові ділові контакти та співпрацю в різних сферах, а також більше дізнатися про нові напрямки туризму.

В ході візиту в Лондон представники харківської делегації також взяли участь у Саміті міністрів туризму, організованому Всесвітньою туристською організацією (ЮНВТО), а також в конференції Всесвітньої федерації туристичних міст (WTCF), членом якої є Харків.

Довідка. «World Travel Market» - триденний захід індустрії подорожей, який з 1980 року вважається однією з найбільших подій в туристичному світі, орієнтованих виключно на професійну публіку. Проходить в одному з найсучасніших виставкових центрів Лондона - «ExCel».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини