Харків бере участь у Міжнародній туристичній виставці UITT
27 березня 2019 17:54 Міжнародне співробітництво
Харків бере участь у Міжнародній туристичній виставці UITT Департамент міжнародного співробітництва Харківської міської ради взяв участь у відкритті 25-ї Міжнародної туристичної виставки UITT «Україна - подорожі та туризм».

Захід проходить 27-29 березня в Міжнародному виставковому центрі в Києві. На виставці представлені 300 компаній з 22 країн.

UITT - це традиційне щорічне місце зустрічі представників міжнародних, зарубіжних, національних і місцевих туристичних організацій, туроператорів і турагентств, органів влади, які займаються розвитком туризму в містах та регіонах України, а також авіакомпаній, готелів і медіа.

На відкритті виставки були присутні представники дипломатичних представництв іноземних держав в Україні. На церемонії відкриття виступили заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайло Титарчук та перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму Микола Величкович, які нагадали, що туризм є однією із стратегічних сфер розвитку інфраструктури міст і регіонів країни.

Зазначимо, що 2019 рік оголошений в Україні роком якості і бездоганності в сфері туризму.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини