Харків активно співпрацює зі Словаччиною в галузі медицини
04 листопада 2015 15:46 Міжнародне співробітництво
Харків активно співпрацює зі Словаччиною в галузі медицини Делегація словацької компанії «HEMO MEDIKA» 3 листопада відвідала місто Харків в рамках державно-приватного партнерства.

Делегація зустрілася з керівниками медичної галузі міста, де розглядалося питання про продовження роботи інвестиційного проекту «Європейський радіологічний центр», також були визначені напрямки подальшої співпраці в різних областях медицини і фармації для впровадження своєчасної та якісної діагностики, лікування широкого спектру захворювань.

За результатами зустрічі було підписано меморандум про міжнародне співробітництво між Харківською міською радою (Україна) та компанією «HEMO MEDIKA s.r.o. Slovakia» (Словаччина), а також між ТОВ «Фармацевтична компанія «Здоров'я» (Україна) та АТ «Ситнов Холдинг» (Словаччина).

Як зазначила заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан, гості зі Словаччини залишилися задоволені не тільки досягнутими домовленостями в професійній сфері, але й екскурсією по вулицях центра Харкова, відвідуванням дельфінарію, спілкуванням з простими харків'янами.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини