Ініціативні групи можуть пройти навчання та отримати кошти на реалізацію ідей
06 квітня 2021 10:43 Суспільство
Ініціативні групи можуть пройти навчання та отримати кошти на реалізацію ідей Оголошується набір команд другої хвилі проєкту «Зміцнення громадянського активізму серед молоді».

Мета  проєкту - підтримка громадських ініціатив та організацій на початковому етапі, а також надання практичного досвіду і інструментів для розвитку їхньої діяльності.

До участі запрошуються команди у складі від трьох до п'яти осіб віком від 18 до 35 років із Харківської, Сумської, Чернігівської та підконтрольних територій Донецької та Луганської областей. У проєкті можуть взяти участь представники ініціативних груп, які впроваджують позитивні зміни у своєму закладі освіти, місті, селищі або об'єднаній територіальній громаді та планують зареєструвати громадську організацію найближчим часом; засновники, члени, волонтери громадської організації, що була офіційно зареєстрована не більше року тому та потребуєте допомоги в організації діяльності.

Учасники проєкту зможуть отримати практичний досвід з проєктного менеджменту з використанням інструментів «Human-Centered Design» (дизайн, орієнтований на людину); досвід бюджетування та фінансового менеджменту громадської організації; безкоштовно налаштувати цифрові інструменти для організації роботи своєї команди (Microsoft 365/Gsuite, Canva Pro); отримати менторську підтримку на всіх етапах роботи над проєктом, а також 1 тис. дол. на реалізацію власної ініціативи.

Зареєструватися на участь можна тут, а отримати додаткову інформацію за адресою: [email protected]

Зазначимо, що проєкт «Зміцнення громадянського активізму серед молоді» реалізує Фонд «Професійний розвиток Харкова» за підтримки Національного фонду демократії.

Учасниками першої хвилі проєкту стали команди з Харківської області та підконтрольних територій Донецької та Луганської областей, що розробили та представили власні ініціативи з поліпшення життя у громадах. За результатами пітчингу три команди отримали фінансування та вже реалізують розроблені проєкти у регіонах. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини