Ігор Терехов: Я особисто перевірю результати патрулювання Індустріального району
03 грудня 2021 14:48 Суспільство
Ігор Терехов: Я особисто перевірю результати патрулювання Індустріального району Харківський міський голова Ігор Терехов сьогодні, 3 грудня, зібрав екстрену нараду щодо патрулювання Індустріального району.

Міський голова зазначив, що незадоволений результатами перших днів патрулювання вулиць поліцією та представниками громадськості. Передбачалося, що патрулі працюватимуть до 23:00, але першого ж дня роботи правоохоронці пішли о 20:00.

«Я не готовий так працювати. Маю на увазі поліцію. Як можна було о 8 годині вечора розвернутися і піти? Виходить, це для галочки? Ми чудово розуміємо, що «наливайки» працюють цілодобово, наркотики переважно поширюють у темний час доби», - наголосив міський голова.

Він зазначив, що потрібна системна робота, і харків'яни мають бачити, які результати вона дає. Ігор Терехов повідомив, що у результаті патрулювання допоможе знизити рівень злочинності у Харкові.

«Зараз увечері біля небезпечного перехрестя, на проспектах Науки, Гагаріна, стоїть поліція. Це всіх насторожує, і немає таких перегонів. Я вдячний, що мене почули у цьому питанні. Так само повинно бути і тут», - наголосив міський голова.

Ігор Терехов поставив завдання закрити так звані наливайки, пункти прийому металобрухту, які працюють незаконно, та затримувати закладників, які розповсюджують наркотики.

Нагадаємо, що поки що поліція та представники громадського формування патрулюють Індустріальний район, надалі цей досвід планується поширити на інші райони міста. Мешканці можуть звертатися до чергового формування за тел: +38 093 457 4133. Повідомлення приймають з 17:00 до 22:00.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини