Ігор Терехов: Вірю у можливості дипломатії
22 лютого 2022 18:36 Місто
Ігор Терехов: Вірю у можливості дипломатії Для зниження рівня ескалації на лінії розмежування мають бути задіяні всі доступні дипломатичні можливості.

Про це сьогодні, 22 лютого, в інтерв'ю Британській радіомовній корпорації («ВВС») заявив Харківський міський голова Ігор Терехов, відповідаючи на запитання кореспондента про ситуацію у місті після виступу президента Росії.

«Так, після заяви президента Росії багато хто почав нервуватися, переживати, чи буде війна. Тому сьогодні вранці я виступив зі своєю заявою, щоби заспокоїти людей. Зараз у Харкові немає паніки, працюємо як завжди. Ходить пасажирський транспорт та поїзди, працюють промислові підприємства, аеропорт, школи та дитсадки», - зазначив Ігор Терехов.

Проте, за його словами, у місті готові до різних сценаріїв розвитку подій.

«Ми мали час підготуватися, є розуміння та дорожня карта, що робити в екстремальній ситуації. Підготовлені укриття, бомбосховища, зроблено резерви води, палива, медикаментів. Але я вірю, що буде зроблено все, щоб не було війни, задіятимуть усі доступні дипломатичні можливості. Наші дипломати, Європа, Велика Британія, США зроблять так, що війна не прийде в Україну», - наголосив міський голова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини