Ігор Терехов: Сьогодні механізм роботи міста запущено
29 березня 2022 11:17 Місто
Ігор Терехов: Сьогодні механізм роботи міста запущено Під час війни у Харкові вдалося налагодити механізм роботи міста, аби забезпечити містян необхідними продуктами, ліками та комунальними послугами.

Про це сьогодні, 29 березня, в ефірі «Громадського радіо» повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

За його словами, окупанти обстрілюють мирних жителів, знищують житлові масиви, руйнують інфраструктуру. При цьому, щоб забезпечити городян водою, теплом та електроенергією, комунальні служби працюють у повному обсязі.

Ігор Терехов зазначив, що на початку було важко, але сьогодні механізм роботи міста запущено - у Харкові можна купити продукти, медикаменти та, навіть, постригтися. Міський голова повідомив, що нові турецькі автобуси «Karsan», які закупили та планували збирати у Харкові, наразі розвозять людям продукти. 

Міський голова наголосив, що основне - це зберегти життя людей, і попросив містян, які лишилися у Харкові, спускатися в укриття, особливо вночі. 

«Росія розраховувала пройти парадним маршем і одразу зайняти Харків, але мужня українська армія та бійці Територіальної оборони дають відсіч ворожим військам», - підкреслив Ігор Терехов. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини