Ігор Терехов: Під час відлиги комунальники працюють цілодобово
23 лютого 2017 15:16 ЖКГ
Ігор Терехов: Під час відлиги комунальники працюють цілодобово КП «Комплекс з експлуатації об'єктів водозниження і зливової каналізації» переведено на цілодобовий режим роботи.

Як повідомив сьогодні, 23 лютого, на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, розроблений план заходів щодо попередження повені та ліквідації наслідків можливих підтоплень.

«Місто забезпечує підприємство паливно-мастильними матеріалами і технікою, вживаються заходи для запобігання наслідків можливого паводку. Сьогодні вночі фахівці підприємства спільно з рятувальниками запобігли підтоплення території біля одного з будинків. Ми знаємо проблемні місця, тому розробили план відповідних заходів. Цього року виділено безпрецедентне фінансування на будівництво і ремонт зливових каналізацій. Ми розуміємо, що особливої ​​уваги потребує приватний сектор», - повідомив перший віце-мер.

Директор КП «Комплекс з експлуатації об'єктів водозниження і зливової каналізації» Олександр Докучаєв повідомив, що зараз висота снігового покрову становить 25-31 см. Повний схід снігу очікується в другій декаді березня, а танення льоду - в кінці березня - на початку квітня.

«Виконано капітальний ремонт гребель - Гончарівської, Павлівської, Журавлівської. Цього року почнеться будівництво нової Лопанській греблі. В озері на вулиці Морозова вдалося знизити рівень води до двох метрів. Закінчуємо будівництво насосної станції, щоб не було поривів води. Виконано поточний ремонт зливостоків, визначені можливі місця підтоплень. Знизили рівень води в річці в центрі міста, особливих побоювань немає», - повідомив директор підприємства.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини