Ігор Терехов: До Дня міста ми завершимо важливі інфраструктурні об'єкти
15 серпня 2019 17:07 Інфраструктура
Ігор Терехов: До Дня міста ми завершимо важливі інфраструктурні об'єкти Реконструкція кількох зон відпочинку і ремонт доріг будуть завершені в Харкові до 23 серпня, Дня міста.

Про це сьогодні, 15 серпня, повідомив перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов.

За його словами, головним подарунком до свята для харків'ян стане оновлений сад ім. Шевченка. До 23 серпня там з'явитися ще один незвичайний фонтан і будуть завершені всі будівельні роботи, в т. ч. реконструкція «Каскаду».

«Багато було критики на нашу адресу в зв'язку з тим, що на «Каскаді» прибрали воду, але, на жаль, геологія цієї ділянки не дозволяє її там залишити. Насипні ґрунти, а також близькість метрополітену зруйнували основу цієї конструкції, і її просто неможливо зберегти. Однак ми з архітекторами доклали максимум зусиль, щоб оновлений проект виглядав гарно», - зазначив Ігор Терехов.

Також, за словами першого-віце мера, важливим і дуже необхідним інфраструктурним проектом для міста є нова дорога, яка стала продовженням вул. Скрипника в бік вул. Клочківської. Ввести її в експлуатацію також обіцяють до Дня міста.

«Там уже покладений асфальт і тривають оздоблювальні роботи на підпірних стінах. На цій ділянці була перенесена велика кількість комунікацій і побудована зливова каналізація. Також ми встановили там новий світлофор. Ця пробивка вирішить дуже багато проблем з напруженим дорожним рухом у Харкові. Вона розвантажить вул. Римарську і Бурсацький спуск. Людям буде зручно проїжджати з центральної частини міста на вул. Клочківську», - підкреслив Ігор Терехов.

Крім того, перший віце-мер зазначив, що до Дня міста буде завершена реконструкція і самої вул. Клочківської, де сьогодні дорожники завершують асфальтні роботи.

Нагадаємо, ще одним важливим інфраструктурним проектом для Харкова стане оновлений Саржин яр. Після завершення реконструкції зони відпочинку там відкриють інтерактивний дитячий майданчик, велодоріжку з естакадою та кімнату матері і дитини. Прикрасять Саржин яр сім озер, розташованих на трьох різних рівнях.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини