Харківські студенти зможуть отримувати освіту в університеті Нюрнберга
21 листопада 2013 13:47
Харківські студенти зможуть отримувати освіту в університеті Нюрнберга Зустріч представників Університету прикладних наук ім. Георга Симона Ома (Нюрнберг, Німеччина) та Харківського національного автомобільно-дорожнього університету відбулася сьогодні, 21 листопада, в Харківській міській раді.

У ході зустрічі обговорювалися питання подальшої співпраці у сфері освіти з містом-побратимом Нюрнбергом.

Директор Департаменту міжнародного співробітництва Віктор Рудь зазначив, що подібні проекти успішно реалізуються і в інших вишах Харкова в тісній співпраці з університетами Франції та Австрії.

«Це дуже прогресивна і цікава практика для студентів. Протягом півтора-двох років років бакалаври, що успішно вивчають німецьку мову, пройдуть дистанційне навчання з викладачами університету Нюрнберга з обов'язковою практикою в Німеччині. Тому я раджу налагодити тісну співпрацю між університетами», - зазначив Віктор Рудь.

У свою чергу керівник міжнародного відділу університету Нюрнберга Ніколаус Хакль зазначив, що відносини, які складаються зараз з Харковом, сприяють успішній реалізації всіх планів співпраці з харківським вишем.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини