Харків'янам покажуть народні традиції майстрів Слобожанщини
29 вересня 2011 10:01
Харків'янам покажуть народні традиції майстрів Слобожанщини Виставка робіт народних майстрів «Народні традиції майстрів Слобожанщини» проходитиме з 30 вересня до 30 жовтня в Харкові.

До участі у виставці запрошені народні майстри: Віктор Пузанок – майстер народної творчості, керівник гуртка кераміки «Гарт» Центру дитячої та юнацької творчості №1; Євген та Олександра Піленкови – члени Спілки народних майстрів України, майстри народної творчості з лозоплетіння; Антоніна Анорічева-Єрьомка – член Харківської організації Національної спілки художників України, працює в техніках живопису, вітражу, розпису, гобелену, батику.
Офіційне відкриття виставки відбудеться 30 вересня (початок о 15:00). У програмі урочистої церемонії - концерт зразкового етнографічного колективу «Мережка» Харківського міського центру дитячої та юнацької творчості та майстер-клас Віктора Пузанка на тему «Кераміка як інструмент гармонізації Вашої дитини».
Цей самий майстер-клас для дітей 9-14 років буде проведено 12 жовтня (початок о 14:00).
Усі відвідувачі виставки протягом місяця зможуть також узяти участь у майстер-класах з лозоплетіння, рогозоплетіння і гобелену.
Виставка проходитиме за адресою: вул. Пушкінська 62. Відвідання - з 10:00 до 17:30, вихідні - субота та неділя.
Організатор виставки – Харківський обласний організаційно-методичний центр культури та мистецтва.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини