Харків - столиця українсько-російської дружби
16 червня 2011 16:49
Харків - столиця українсько-російської дружби Зустріч міст-побратимів України та Росії пройшла 16 червня в Харкові. Форум організувала Міжнародна асоціація «Поріднені міста» та Асоціація міст України за підтримки Харківської міської ради.

В урочистому відкритті зустрічі міст-партнерів України та Росії взяв участь заступник Харківського міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Ігор Терехов.
«Цей захід дуже важливий, і дуже добре, що вперше за багато років він відбувся. Це дасть потужний імпульс до розвитку міжрегіональних відносин між українськими містами та містами Росії, - підкреслив заступник Харківського міського голови. - Ми дійсно підтримуємо відносини з багатьма містами Росії - з Москвою, Санкт-Петербургом та іншими. З такими містами, як Бєлгород, Нижній Новгород, у нас є давні партнерські відносини. І в рамках сьогоднішньої зустрічі ми будемо їх розвивати і зміцнювати». 
Заступник Харківського міського голови Ігор Терехов зазначив також, що триває робота з налагодження партнерства з Новосибірськом, і висловив надію на те, що завдяки сьогоднішньому форуму в Харкова з'являться нові можливості і нові партнери.
Організатори сподіваються, що дискусії, які відбулися в рамках зустрічі, нададуть новий імпульс для практичної реалізації наявного потенціалу існуючих дружніх відносин, закладуть фундамент для нових спільних проектів і відкриють нові сфери співробітництва. «Насамперед, ми говоримо про дипломатію місцевого самоврядування, про обмін досвідом в економічному співробітництві, у міському господарстві. Усе це дуже важливо, оскільки спілкування з різними містами надає нове бачення перспектив розвитку рідного міста. Адже саме розмовляючи і переймаючи досвід, ми йдемо вперед», - заявив заступник Харківського міського голови Ігор Терехов.
 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

    Харків - столиця українсько-російської дружби Харків - столиця українсько-російської дружби Харків - столиця українсько-російської дружби Харків - столиця українсько-російської дружби Харків - столиця українсько-російської дружби Харків - столиця українсько-російської дружби Харків - столиця українсько-російської дружби Харків - столиця українсько-російської дружби Харків - столиця українсько-російської дружби Харків - столиця українсько-російської дружби Харків - столиця українсько-російської дружби

Друкувати
Останні новини