Гімназія №47 завоювала першість на міському турнірі з хімії
04 жовтня 2017 10:15 Освіта
Гімназія №47 завоювала першість на міському турнірі з хімії ХV Міський турнір юних хіміків пройшов у Харківському ліцеї № 89.

У турнірі взяли участь 75 школярів - 12 команд з усіх районів міста. До складу журі входили викладачі, співробітники та студенти хімічного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

Турнір пройшов у два тури в п'яти групах. Перше місце посіла команда учнів Харківської гімназії №47. Дипломи II ступеня отримали команда Харківського фізико-математичного ліцею №27 та збірна команда учнів Новобаварського району. Дипломи III ступеня дісталися команді Харківського ліцею №149 та збірним командам учнів Київського, Немишлянського і Слобідського районів.

В особистій першості турніру перемогу здобули учениця гімназії №47 Марина Мазур і учень загальноосвітньої школи №115 Данило Поляков, друге місце розділили учень фізико-математичного ліцею №27 Дмитро Царенко і учениця ліцею №89 Марія Жила, а третє - старшокласник з ліцею №107 Олександр Щербак, учень школи №49 Арсеній Сніжко, учень фізико-математичного ліцею №27 Олексій Шульга та учениця ліцею №149 Анастасія Клєпова. Переможцям вручили дипломи Департаменту освіти і подарунки.

Зазначимо, що кращі юні хіміки Харкова представлятимуть місто на ХХV Всеукраїнському турнірі юних хіміків, який відбудеться у Тернополі в жовтні-листопаді цього року.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини