Геннадій Кернес відкрив дитячий садок на Баварії
22 грудня 2017 16:32 Освіта
Геннадій Кернес відкрив дитячий садок на Баварії Ясла-садок, закриті 20 років тому, повністю реконструйовані і приймуть у 2018 році близько ста дітей.

22 грудня Харківський міський голова Геннадій Кернес відкрив після реконструкції дитячий садок №181 у Новобаварському районі.

З 26 грудня почнуть роботу чотири групи для дошкільнят і ясла. Найближчим часом додадуться ще дві, і садок запрацює на повну потужність.

Будівля дитсадка, яка не експлуатувалася за призначенням з 1995 року, повністю відремонтована. Побудовані новий харчоблок, медпункт, групи, спальні, навчальні та технічні приміщення обладнані новими меблями, іграшками та інвентарем. Повністю відновлена територія дитсадка, місця для прогулянок і занять спортом.

«Я хочу щиро подякувати будівельникам за виконану роботу, батькам - за терпіння і допомогу, побажати успіху молодому колективу дитсадка. Головне, щоб батьки відчували, що їхні діти в безпеці, в теплі, в надійних руках. Важливо, щоб тут панувала атмосфера довіри і добра», - сказав Геннадій Кернес на святі на честь відкриття садочка.

«Наближаються Новий рік і Різдво. Напередодні цих найулюбленіших свят я хочу побажати вам, діти, щоб збулися всі ваші мрії. Щоб у кожній домівці запалала ялинка, щоб було тепло сім'ї і надія на краще. Здоров'я, благополуччя, миру нашому місту і країні», - додав міський голова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини