Геннадій Кернес: Ціную думку харків'ян, що місто розвивається в правильному напрямку
11 грудня 2019 14:34 Місто
Геннадій Кернес: Ціную думку харків'ян, що місто розвивається в правильному напрямку Харківський міський голова Геннадій Кернес прокоментував результати всеукраїнського опитування, проведеного соціологічною групою «Рейтинг», згідно з яким Харків став другим в Україні за якістю міських послуг.

«Думаю, 24 обласних центри країни занадто різні, щоб опитування могло назвати точних чемпіонів і «лузерів». Важливіші показники динаміки, і я високо ціную, що 70% жителів вважають, що Харків розвивається у правильному напрямку, і останні три роки цей показник стійко зростає, - зазначив у своєму «Telegram»-каналі Геннадій Кернес. - Свій особистий рейтинг підтримки (71%) вважаю результатом розуміння, встановленого між міською владою та харків'янами. Ми не ховаємося від проблем, будуємо плани, робимо все, щоб тривало відродження Харкова, стали краще жити люди, від імені яких ми працюємо».

Нагадаємо, у новому соцдослідженні групи «Рейтинг» жителі країни оцінювали якість життя у своїх містах за 22 показниками, даючи оцінку від 1 до 5. Вищий бал - у Вінниці (3,4), а Харків (разом із Луцьком, Івано-Франківськом, Черніговом і Хмельницьким) отримав оцінку 3,1.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини