Геннадій Кернес провів Перший дзвоник в 58-й школі на Салтівці
01 вересня 2017 11:43 Місто
Геннадій Кернес провів Перший дзвоник в 58-й школі на Салтівці До початку року в школі побудували новий стадіон, відремонтували фасад, їдальню, спортивний та актовий зали.

1 вересня Харківський міський голова Геннадій Кернес взяв участь у святі Першого дзвоника в загальноосвітній школі №58 в Московському районі.

«Головні привітання, звичайно, - першокласникам. Починається ваша шкільна робота - важка, але цікава, попереду нові знання і нові друзі. Старші хлопці та дівчата, зрозуміло, шкодують, що скінчилися канікули, але, як то кажуть, на все свій час, освіта сьогодні відкриває всі дороги і дає великі можливості. Я бажаю вам, діти, цікавого навчання», - сказав міський голова, вітаючи школярів.

У 2017 році в школі побудований новий стадіон, відремонтовано фасад, замінено вікна, проведено капітальну реконструкцію харчоблоку, спортивного та актового залів.

Після шкільної лінійки Геннадій Кернес поспілкувався з батьками учнів, жителями району та відповів на їхні запитання.

«Харків зустрічає початок навчального року оновленим: ми ремонтуємо дороги, і ви бачите, що не тільки великі проспекти, але і внутрішньоквартальні дороги і двори. Поступово, крок за кроком, упорядковуємо, оновлюємо і створюємо нові місця відпочинку, спортивні майданчики. Ваша школа - приклад таких змін. Новий шкільний стадіон стане спортивним центром мікрорайону. Усередині школи, ви знаєте, зроблені капітальні роботи, діти тепер будуть користуватися новими меблями та обладнанням в кабінетах і актовому залі. Потрібно дивитися вперед і думати тільки про хороше майбутнє для всіх нас. Ще раз всіх зі святом, здоров'я нам всім, впевненості і позитивного настрою», - сказав під час зустрічі міський голова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини