Геннадій Кернес привітав ветеранів-визволителів Харкова
22 серпня 2017 13:42 Місто
Геннадій Кернес привітав ветеранів-визволителів Харкова Грамоти та подарунки від міста отримали 37 учасників війни і активістів ветеранського руху.

22 серпня Харківський міський голова Геннадій Кернес зустрівся з учасниками бойових дій, партизанами, блокадниками і активістами ветеранського руху для привітання з прийдешнім Днем визволення Харкова від нацизму у Другій світовій війні.

«Від імені Харківської міської ради, виконавчого комітету я вітаю всіх ветеранів, хто пройшов війну, пережив ті страшні роки і повернув мир у Харків, на нашу землю. З величезною вдячністю від імені всіх харків'ян хочу побажати вам здоров'я, благополуччя у ваших родинах, щоб вас поважали і розуміли. Спасибі, низький вам уклін», - сказав міський голова.

Геннадій Кернес вручив ветеранам подарунки і грамоти. Повний список нагороджених можна подивитися тут.

«23 Серпня - головне міське свято, в ці дні у нас багато іноземців і гостей з інших міст. Хочу сказати, що люди милуються Харковом! Місто розвивається, ми намагаємося зберегти зроблене вами і рухатися вперед. Починається будівництво нових станцій метро, ​​по всьому місту ремонтуються дороги, як проспекти, так і вулиці у дворах. Мені завжди важливо чути вашу оцінку і думку. Сподіваюся, ви відчуваєте це, що турбота про ветеранів у нас під особливою увагою», - зазначив Геннадій Кернес, звертаючись до учасників зустрічі.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини