Геннадій Кернес підбив підсумки візиту Президента до Харкова
25 жовтня 2012 21:35
Геннадій Кернес підбив підсумки візиту Президента до Харкова Президент України Віктор Янукович високо оцінив ті перетворення, які відбуваються в Харкові.

Про це сьогодні, 25 жовтня, у програмі «Харьковские известия» повідомив Харківський міський голова Геннадій Кернес, оцінюючи підсумки сьогоднішнього візиту до Харкова глави держави.

«Сьогодні країна живе в режимі перетворень і реформ, тому Президент цікавиться всіма питаннями, пов'язаними з людьми, які живуть у тому чи іншому регіоні. Він цікавиться, які є проблеми в регіоні, яка в людей заробітна плата та ін. Президент узяв участь у церемонії початку буріння свердловини для видобутку газу «Біляївська-400», у відкритті плавального басейну в Палаці дитячої та юнацької творчості, який не працював вісім років. Нагадаю, що батьки з усієї Салтівки та прилеглих районів запитували, коли ж запрацює басейн. І ось він почав роботу. І, звичайно, Президент відвідав наш славний завод, один з флагманів машинобудування - «Турбоатом». Спілкуючись з керівництвом підприємства і трудовим колективом, Віктор Янукович зазначив, що рівень зарплати на підприємстві зріс на 15% цього року, і керівник «Турбоатому» Віктор Субботін пообіцяв, що до кінця року зарплата зросте на 20%, що трудовий колектив сприйняв «на ура». Також Президент дав високу оцінку тим позиціям, що їх посідають харківські машинобудівники. Думаю, завдання голови держави ми будемо виконувати, як і завдання уряду. Головне, що ми одна команда і працюємо на результат. А такий результат у Харкові є», - сказав міський голова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини