Геннадій Кернес нагородив талановитих дітей Новобаварського району
31 травня 2019 16:44 Освіта
Геннадій Кернес нагородив талановитих дітей Новобаварського району VII Фестиваль-пікнік «Гордість і надія Новобаварського району», присвячений Дню захисту дітей, пройшов сьогодні, 31 травня, в парку ім. Квітки-Основ'яненка у Новобаварського районі.

У ньому взяли участь Харківський міський голова Геннадій Кернес, перший заступник міського голови Ігор Терехов, голова Адміністрації Новобаварського району Тетяна Цибульник, депутати, а також діти, їхні батьки та вчителі.

Геннадій Кернес привітав дітей з успіхами, яких вони досягли цього навчального року.

«Я хочу побажати вам, діти, міцного здоров'я, гарного настрою, успішного навчання і нових знань і відкриттів. Щоб ви росли в прекрасному, європейському місті Харкові і пишалися ним. Щоб вчителі пишалися своїми дітьми, а батьки раділи їхнім успіхам. Від нас, дорослих, залежить, як діти будуть далі йти в життя, і ми повинні створити комфортні умови для їхнього розвитку, розкривати таланти і можливості наших дітей. І цей фестиваль - яскраве тому підтвердження!» - сказав Геннадій Кернес.

Мер провів церемонію нагородження учнів в номінації «Командні досягнення» і вручив переможцям Подяки міського голови. Серед них - команда школи №76, яка посіла 1-е місце в цьому сезоні КВН; команда «Яйце всевладдя» ЦДЮТ №2 - переможець міських та всеукраїнських турнірів «Що? Де? Коли?»; команда учнів гімназії №39 «На абордаж», яка здобула перемогу на всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Молодь обирає здоров'я»; команда юних туристів-краєзнавців ЦДЮТ №2, які стали переможцями 18 обласного зльоту юних туристів-краєзнавців «Моя земля - ​​земля моїх батьків».

Крім того, Подяки міського голови були вручені директору загальноосвітньої школи №127 Людмилі Тельній і колективу школи, а також збірній команді вчителів Новобаварського району, яка здобула перемогу на міських змаганнях з волейболу серед вчителів фізичної культури.

Для всіх гостей свята пройшов концерт за участю юних артистів Новобаварського району.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини