Геннадій Кернес: Харків'яни підтримали нас і допомогли місту перемогти вуличну торгівлю
27 липня 2018 12:44 Місто
Геннадій Кернес: Харків'яни підтримали нас і допомогли місту перемогти вуличну торгівлю Прибрати стихійну торгівлю з вулиць Харкова міській владі вдалося завдяки підтримці та допомозі харків'ян.

Про це повідомив Харківський міський голова Генандій Кернес в інтерв'ю онлайн-журналу «Фокус», відповідаючи на питання, як Харкову вдалося зробити те, що не вдається жодному іншому великому місту, коли в центрі немає кіосків з шаурмою, входи в метро не забиті прилавками з товаром.

«Харків'яни підтримували владу, не заважали їй, терпляче чекаючи, коли ми все-таки переможемо цю вуличну торгівлю, а деякі навіть активно нам допомагали», - підкреслив мер.

Геннадій Кернес також зазначив, що мерія дійсно намагається упорядковувати Харків за сприяння бізнес-структур. Для цього з підприємцями ведеться роз'яснювальна робота про те, як важливо і необхідно спільними зусиллями підтримувати чистоту і лад у Харкові.

«Харківські підприємці чітко розуміють, що якщо вони працюють і у них є робоче місце, то воно повинно бути упорядковане. Ніхто його за гроші бюджету упорядковувати не буде. Ми ведемо роз'яснювальну роботу, переговори, підприємці розуміють і роблять», - сказав Геннадій Кернес.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини