Футболісти виступлять моделями на «Kharkiv Fashion»
19 березня 2019 10:43 Культура
Футболісти виступлять моделями на «Kharkiv Fashion» Футбольна команда презентує одну з колекцій в рамках проекту «Kharkiv Fashion» у Харкові.

За словами організаторів, спортсмени з футбольної команди «Вовчанськ» продемонструють одяг, розроблений дизайнером Олегом Тарнавським.

«Естетика образів його колекції сезону весна-літо 2019 під назвою «Elements» побудована на конструктивістських формах робочого одягу 20-х років минулого століття. Тим не менш вона, на думку дизайнера, ідеально підходить для сучасних стильних міських буднів», - зазначили організатори.

Нагадаємо, «Kharkiv Fashion-2019» відбудеться 21-23 березня на Арт-заводі «Механіка». Крім модних показів, в рамках проекту пройде форум, який буде включати в себе лекції провідних експертів модної індустрії України, майстер-класи, які будуть цікаві не тільки причетним до сфери моди, але і всім гостям заходу.

Проект «Kharkiv Fashion» організований Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів за ініціативою учасників Харківського кластера легкої промисловості та дизайну під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини