Фахівці з Ізраїлю та Росії діляться досвідом лікування анімалотерапією у Харкові
05 серпня 2013 16:13
Фахівці з Ізраїлю та Росії діляться досвідом лікування анімалотерапією у Харкові П'ятиденний міжнародний семінар-курс «The Animal Assisted Therapy» відкрився сьогодні, 5 серпня, в екологічному парку «Feldman Ecopark».

Як повідомили організатори, захід такого рівня проходить в Україні вперше. У ньому беруть участь понад 20 провідних фахівців даної галузі з Ізраїлю, Росії та України.

Мета заходу - розвиток анімалотерапії для лікування дітей з особливими потребами.

У рамках семінару, учасники прослухають лекції та проведуть практичні заняття. Лектори курсу - координатор програми «Анімалотерапія» ізраїльського зоопарку «Біблійний зоопарк Єрусалима» Віві Мерлін-Кнопп і психотерапевт Борис Михайлов. Спеціальний гість семінару - директор Єрусалимського зоопарку Шай Дорон.

«Спільний семінар - це початок довгого шляху співпраці. Сьогодні ми зробили черговий крок між Ізраїлем і Україною, між зоопарком та екопарках. І це дуже важливо, що віха співробітництва починається саме з розвитку області анімалотерапії в допомозі дітям», - повідомив Шай Дорон.

Нагадаємо, захід проводиться в рамках програми Міжнародного благодійного фонду Олександра Фельдмана «Майбутнє - в очах дітей». Після закінчення курсу учасники семінару отримають сертифікати. Семінар проводиться безкоштовно.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини