Євгеній Водовозов: Як і обіцяв мер, тарифи на проїзд не підвищуватимуться
18 листопада 2021 11:59 Місто
Євгеній Водовозов: Як і обіцяв мер, тарифи на проїзд не підвищуватимуться У Харкові не підвищуватимуть тарифи на проїзд у міському громадському транспорті.

Про це сьогодні, 18 листопада, заявив заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури міста Євгеній Водовозов, коментуючи інформацію із соцмереж про те, що у Харкові збираються підняти тарифи.

Він підкреслив, що ця інформація не відповідає дійсності, і позиція міської влади щодо підвищення тарифів на проїзд залишається незмінною.

«До кінця опалювального сезону ми навіть не збираємося розглядати питання щодо підвищення будь-яких тарифів у Харкові. Потрібно чи не потрібно підвищувати тариф – це питання математики та економіки, але є жорстка позиція Ігоря Олександровича Терехова – тариф не підвищуватиметься. Якщо нашим підприємствам буде потрібно підставити плече, ми зробимо це, щоб вони працювали стабільно. Але населення міста має бути впевненим у тому, що найближчим часом підвищення не відбудеться. На цьому крапка», - наголосив віцемер.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини