ЄБРР виділить Харкову кредит на закупівлю тролейбусів
01 червня 2017 17:12 Місто
ЄБРР виділить Харкову кредит на закупівлю тролейбусів Міська влада Харкова і Європейський банк реконструкції та розвитку підпишуть договір про виділення 10 млн євро на закупівлю нових тролейбусів.

Про це сьогодні, 1 червня, на засіданні Міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій повідомив перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов.

«13 червня до Харкова приїжджає перший заступник президента ЄБРР, і буде підписаний договір про виділення кредиту на 10 млн євро на закупівлю рухомого складу», - зазначив Ігор Терехов.

На ці кошти планується закупити близько 70 нових тролейбусів. У Департаменті інфраструктури повідомили, що точна кількість одиниць рухомого складу стане відома після проведення відповідного тендеру.

Заступник міського голови з питань інфраструктури міста Євген Водовозов зазначив, що на сьогоднішній день значна частина рухомого складу міського електртранспорту відпрацювала свій термін експлуатації. Близько 30% тролейбусів і 95% трамваїв потребують капітального ремонту. За його словами, цього року  за рахунок міського бюджету планується капітально відремонтувати близько 40 трамваїв.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини