Для харків'ян організували соціальну екскурсію до Шарівки
02 листопада 2020 14:28 Суспільство
Для харків'ян організували соціальну екскурсію до Шарівки Соціальна екскурсія пройшла 30 жовтня для дорослих і дітей з громадської організації «Асоціація багатодітних сімей «АММА».

Екскурсанти ознайомилися з історією становлення та розвитку міста Харкова, почули легенди і по-новому відкрили для себе міську архітектуру. Також вони відвідали палацово-парковий комплекс «Шарівка», де дізналися історію палацу, а діти змогли перевірити акустику бальної зали, заспівавши українські пісні.

Нагадаємо, що соціальні екскурсії для жителів міста Харкова, в рамках виконання Програми зміцнення позитивного міжнародного іміджу та розвитку міжнародного співробітництва міста Харкова на 2018-2020 роки, організовує Департамент міжнародного співробітництва. За три роки було проведено понад 40 екскурсій для представників соціально незахищених верств населення. За цей час екскурсантами стали більше 2 тис. осіб пільгових категорій: малозабезпечені сім'ї з дітьми, діти-сироти, громадяни з інвалідністю, діти з багатодітних сімей, діти сімей переселенців і учасників АТО/ООС, пенсіонери, ветерани тощо.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини