Делегація з Нюрнберга відвідала центр для інвалідів «Біатрон-3»
24 вересня 2012 18:05
Делегація з Нюрнберга відвідала центр для інвалідів «Біатрон-3» Делегація з міста-побратима Нюрнберга відвідала центр соціально-трудової та професійної реабілітації інвалідів «Біатрон-3».


Візит делегації відбувся сьогодні, 24 вересня. У складі гостей-співробітники муніципалітету Нюрнберга та письменники. Під час зустрічі з працівниками та вихованцями центру гостям розповіли про роботу установи, про виставки та ярмарки, де можна побачити роботи її вихованців.

Як зазначила під час зустрічі заступник начальника відділу міжнародних зв'язків муніципалітету Нюрнберга Сильві Пройссер, враження від центру найпозитивніші.

«Мені сподобалися насамперед люди. Вони прекрасні. Дуже важливо не опускати руки, а прагнути бути корисними для себе і для суспільства. Ми сподіваємося, що ми теж можемо бути корисними для цього центру», - підкреслила співробітник муніципалітету.

Вона розповіла, що в цьому році відбувся вже традиційний візит харків'ян з обмеженими можливостями в Нюрнберг, під час якого вони змогли поспілкуватися з німецькою молоддю, яка має проблеми зі здоров'ям.

Сільві Пройссер додала, що під час візиту до Харкова делегація вже відвідала деякі соціальні та медичні заклади міста, яким в минулі роки надавалася гуманітарна допомога з боку громадських організацій міста і регіону Нюрнберга, зокрема, Харківський міський центр ранньої реабілітації дітей-інвалідів «Промінь». Завтра гості побувають у міському хоспісі, відділенні діабетичної стопи міської клінічної лікарні №2, територіальному центрі надання соціальних послуг Московського району.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини