Через марафон «Визволення» на деяких вулицях буде заборонений рух
16 серпня 2019 10:12 Оперативна інформація
Через марафон «Визволення» на деяких вулицях буде заборонений рух Рух низкою центральних вулиць буде заборонений з 7:00 до 15:00 18 серпня у зв'язку з проведенням міжнародного марафону «Визволення».

Про це повідомили в Департаменті інфраструктури.

Рух буде заборонений за наступним маршрутом: вул. Новгородська - на ділянці від вул. Липової до вул. Динамівської, вул. Динамівська - на ділянці від вул. Новгородської до вул. Трінклера, в'їзд Трінклера, вул. Весніна - на ділянці від в'їзду Трінклера до вул. Сумської, вул. Сумська - на ділянці від вул. Весніна до вул. Дерев'янка, Білгородське шосе - від вул. Дерев'янка до вул. Академіка Курчатова.

Також з 7:30 до 15:00 18 серпня буде заборонений рух тролейбусів по вул. Сумській та Білгородському шосе, на ділянці від пр. Незалежності до вул. Академіка Проскури, вул. Академіка Проскури, вул. Чкалова, вул. Лісопарковій та вул. Дерев'янка, на ділянці від Білгородського шосе до вул. Балакірєва. Через це тролейбуси курсуватимуть так:

№2: пр. Перемоги - пр. Людвіга Свободи - вул. Ахсарова - пр. Науки - пр. Незалежності - вул. Сумська - пл. Конституції;

№12: вул. Клочківська - вул. 23 Серпня - вул. Космонавтів - вул. Дерев'янка - вул. Балакірєва - лікарня швидкої допомоги.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини