Біля стадіону «Динамо» будують трасу для BMX
25 липня 2012 17:30
Біля стадіону «Динамо» будують трасу для BMX Поряд з велотреком стадіону «Динамо» почалося будівництво траси для велосипедного мотокросу (BMX).

Як передає «Спортивний дозор» за словами президента федерації велосипедистів Харківської області Олександра Заяріна, ініціатором проекту виступило фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» на чолі з народним депутатом Віктором Коржем. Також активну участь у плануванні траси бере старший тренер збірної України з велоспорту Сергій Панасенко. Будівництво пройде за підтримки обласної та міської влади.

На будівництво траси витратять мінімальну кількість коштів, тому що для насипів використовуватимуть відходи грунту та інших матеріалів, які будуть залишатися при реконструкції динамівського велотреку, що триває.

За словами Олександра Заяріна, новий трек приверне увагу до цього виду спорту, а також дасть змогу любителям тренуватися на якісній трасі й отримувати уроки від професіоналів. Після отримання сертифікату на трасі планується проводити національні турніри, а в майбутньому й міжнародні.

Відкрити харківську трасу ВМХ планується в жовтні 2012 року. До цієї події буде приурочено турнір, на який будуть запрошені як найкращі харківські спортсмени, так і гості з інших областей України.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини