Анкету для оформлення пільгового E-ticket можна завантажити на сайті «Мегабанку»
10 січня 2018 15:18 Суспільство
Анкету для оформлення пільгового E-ticket можна завантажити на сайті «Мегабанку»  Анкету, яку необхідно заповнити для отримання пільгового єдиного електронного квитка «E-ticket», можна завантажити на сайті ПАТ «Мегабанк».

Харків'яни, які мають пільгу на проїзд у Харківському метрополітені та наземному електротранспорті, можуть завантажити анкету на сайті ПАТ «Мегабанк», перейшовши за цим посиланням. Після цього бланк анкети потрібно роздрукувати (на одному аркуші з двох сторін), заповнити і принести у відділення, прискоривши, таким чином, процедуру подачі документів.

В анкеті необхідно вказати прізвище, ім'я, по батькові, номер ідентифікаційного коду, місця реєстрації та проживання, контактні та інші дані. Після того, як проїзний квиток буде оформлений, заявник отримає смс-повідомлення на вказаний номер телефону.

Нагадаємо, що також для оформлення пільгового E-ticket необхідно надати ксерокопії паспорта (з пропискою), ідентифікаційного коду та всіх посвідчень, що дають право на пільги (наприклад, пенсійного, ветерана праці тощо). Проїзні карти будуть передаватися через банк у те же відділення, куди людина подавала документи. Орієнтовний термін оформлення квитка - два-три тижні. Подати документи, оформлені заявником, може і родич, але отримати картку повинен буде вже сам громадянин, маючи при собі відповідне посвідчення.

Зі списком відділень, де приймають документи, можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, що остаточного терміну подачі документів для отримання пільгового електронного квитка поки немає, його оголосять, коли більшість людей їх отримає. У проміжному періоді - до моменту отримання єдиного електронного квитка «E-ticket» - будуть діяти ті документи, якими люди користувалися раніше.

Школярам і студентам нікуди звертатися не потрібно, вони отримають проїзні картки у своїх навчальних закладах. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини