У Немишлянському районі оперативно усувають дефект на тепломагістралі
03 грудня 2022 22:40 Оперативна інформація
У Немишлянському районі оперативно усувають дефект на тепломагістралі Працівникам КП «Харківські теплові мережі» довелося оперативно відключити 11 теплорозподільчих станцій та частково злити теплоносій з комунікацій будинків на бул. Юр’єва, щоб запобігти розморожуванню системи.

Це сталося через те, що ділянка 95-ї магістралі діаметром 1000 мм у  Немишлянському районі не витримала жорсткого режиму перепадів напруги.

Як повідомили на підприємстві, дефект оперативно локалізували, пошкоджену ділянку магістралі вже розкопали, відкачали воду. Ведуться зварювальні роботи. Усі будинки отримають тепло відразу після усунення дефекта на трубі. Під'їзди оперативно розповітрять.

«95-а магістраль - одна з найстаріших теплових артерій міста, яка зазнає великого навантаження через транспортування тепла від ТЕЦ-3. Найбільш проблемну ділянку вдалося замінити під час ремонтної кампаніі», - зазначили на підприємстві.

Під тимчасове відключення потрапили території, обмежені наступними вулицями:
- у Немишлянському районі: вул. Рибалка, вул. Філіпова, вул. Багратіона, пр. Олександрівський, пр. Героїв Харкова, вул. Ощепкова, вул. Академіка Підгорного, пров. Снігурівський, вул. Танкопія, вул. Харківських Дивізій, бул. Богдана Хмельницького;
- в Індустріальному районі:  вул. Северина Потоцького та пр. Олександрівський.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини