Харків’янин став учителем року
28 листопада 2022 11:31 Освіта
Харків’янин став учителем року Учитель біології Харківської гімназії № 47 Андрій Самойлов став переможцем Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022».

Як повідомили у Департаменті освіти, Андрій Самойлов став кращим у номінації «Біологія» за результатами міського конкурсу «Учитель року – 2022», що завершився в лютому напередодні війни, і представляв Харків на Всеукраїнському конкурсі як переможець обласного етапу.

«Андрій Михайлович – відмінник освіти України, молодий талановитий педагог з інноваційним мисленням, викладає в гімназії 12 років, а до цього працював у Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна. Високий рівень фахових знань та професійна компетентність вчителя стали запорукою успішності його учнів», - зазначили у департаменті. 

Так, минулого року із 15 його вихованців, які складали іспит з біології під час ЗНО, ніхто не набрав менше 180 балів, а четверо випускників отримали 200 балів. Крім того, його учні – багаторазові переможці Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. А у 2014 році його учениця виборола бронзову медаль Міжнародної олімпіади з біології.

Зараз Андрій Михайлович та команда Харківської гімназії №47 знаходяться в Сполучених Штатах Америки у місті Тітусвілл. Там вони вже мали можливість спостерігати за відльотом ракети на мисі Канаверал у межах програми шкільних космічних експериментів SSEP (Student Spaceflight Experiments Program).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини