Міський притулок для тварин розвиває співпрацю із громадськими зоозахисними організаціями
07 листопада 2022 17:44 Суспільство
Міський притулок для тварин розвиває співпрацю із громадськими зоозахисними організаціями КП «Центр поводження з тваринами» та громадські зоозахисні організації міста Харкова уклали перші договори про співпрацю у сфері захисту тварин від жорстокого поводження.

Як розповіли у притулку, відтепер комунальне підприємство і зоозахисники будуть спільно стерилізувати тварин, ставити кліпсу і тату, вакцинувати проти сказу, заносити данні до єдиного муніципального реєстру та повертати на місце вилову під опіку волонтерів або небайдужих людей, з якими буде укладено договір відповідального утримання бездомної тварини. 

«Якщо побачите на вулиці собаку з круглою жовтою кліпсою та написом «КП 057 (+ чотири персональні цифри)» або кота з татуюванням на внутрішній стороні вушної раковини, знайте, що це – стерилізовані та вакциновані тваринки і в них є опікун», - розповіли на підприємстві. 

У притулку звернулися до харків'ян та запропонували допомогти із регулюванням чисельності вуличних тварин і самостійно звернутися на підприємство, щоб доставити тварину для проведення необхідних заходів та укладення договору опікунства над безхатньою твариною. Усі заходи, пов’язані зі стерилізацією, лікуванням та ідентифікацію тварини, для опікунів є безкоштовними. 

Детальніше про умови співпраці можна прочитати, перейшовши за посиланням

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини