У всіх районах Харкова відновлюють водопостачання
29 жовтня 2022 13:17 ЖКГ
У всіх районах Харкова відновлюють водопостачання Аварійно-відновлювальні бригади Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» продовжують відновлювати подачу води у всіх районах міста.

Як повідомили на підприємстві, сьогодні, 29 жовтня, заплановано проведення ремонтних робіт на 12 ділянках трубопроводів.

Масштабні реконструкції намічені у Київському районі, де комплексно ремонтують зруйновані снарядами водоводи та налагоджують стабільну подачу води. Зокрема, завершується усунення нештатної ситуації на водоводі діаметром 300 мм на вул. Наталії Ужвій, де переклали 8 м пошкодженого вибухом трубопроводу. Сьогодні бригада впорядковує місце розриття та продовжує ремонти на інших ділянках водоводів.

Також значну реконструкцію ремонтники завершують на трубопроводі діаметром 500 мм на пр. Індустріальному, який забезпечує водопостачання для більшої частини жителів Індустріального району. Фахівці підприємства вже закінчили підготовчі роботи та вийшли на етап зварювальних, а завтра планують впорядкувати територію.

Напередодні бригади оперативно ліквідували 14 пошкоджень на ділянках водоводів і впорядкували 9 оглядових колодязів.

Повідомити про аварії у системі водопостачання міста можна за тел.: 15-33.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини