Ігор Терехов висловлює співчуття рідним та близьким Валерія Арутюнова
02 жовтня 2022 00:45 Суспільство
Ігор Терехов висловлює співчуття рідним та близьким Валерія Арутюнова Харківський міський голова Ігор Терехов та виконавчий комітет Харківської міськради висловлюють співчуття рідним та близьким голови правління АТ «Трест Житлобуд-1» Валерія Арутюнова, який раптово помер 1 жовтня.

«Сьогодні місто Харків зазнало чергової непоправної втрати: від нас пішов Валерій Арутюнов. Будівельник не лише за освітою, а й за покликанням, він залишив після себе значний слід. «Трест Житлобуд-1», одним із керівників якого він був, добре знайомий харків'янам. Ця компанія забезпечила житлом десятки тисяч людей та побудувала у місті багато серйозних об'єктів інфраструктури. Харків став справою його життя. І під час війни він багато зробив для того, щоб зберегти наше місто.

Валерій Ашотович багато років працював на благо Харкова, захищав інтереси городян як депутат міської ради. Він був принциповою і відповідальною людиною, чим би не займався. Таким він і залишиться назавжди у нашій пам'яті. Прийміть найщиріші співчуття, сил вам пережити це горе. Сумуємо разом з вами», - говориться у співчутті міського голови.

Довідка. Валерій Ашотович Арутюнов народився 8 січня 1965 року у Тбілісі (Грузія). У 1988 році закінчив Харківський інженерно-будівельний інститут за спеціальністю «промислове та цивільне будівництво».

З жовтня 1990 року до березня 1996 - інженер технічного відділу «Трест Житлобуд-1». З березня 2019 року - голова правління АТ «Трест Житлобуд-1».

Заслужений будівельник України (2010). Викладав у Харківському національному університеті будівництва та архітектури.

Депутат міської ради двох скликань.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини