У Харкові відкрилося нове відділення «Укрпошти»
16 червня 2022 14:22 Суспільство
У Харкові відкрилося нове відділення «Укрпошти» Нове відділення поштового зв'язку «Укрпошти» відкрили сьогодні, 16 червня, по пр. Героїв Харкова, 91.

Як зазначив генеральний директор АТ «Укрпошта» Ігор Смілянський, відкриття відділення планувалося ще до війни. Але потім, з початком бойових дій, у будівлі були пошкоджені вікна. Однак це не завадило розширенню мережі. Вибите скло замінило новим, і вже сьогодні відділення приймає перших відвідувачів.

У відкритті поштового відділення взяв участь Харківський міський голова Ігор Терехов. Він зазначив, що, незважаючи на обстріли, Харків потроху приходить до тями: відновлюється робота транспорту, поступово відроджується бізнес, сфера послуг, зокрема, послуги поштового зв'язку. Мер подякував співробітникам за те, що у такий непростий час вони готові працювати для харків'ян.

«Попри все, ми продовжуємо розвивати наше місто. Бажаю вам миру, добра та вдячних клієнтів. Щоб вони були задоволені обслуговуванням та йшли від вас з усмішкою на обличчі. Гарної вам роботи!» - звернувся до працівників відділення Ігор Терехов.

Зазначимо, що до зони обслуговування відділення входить понад 250 будинків, низка шкіл та організацій. А це - 2,5 тис. харків'ян, понад 500 з яких - пенсіонери. Нове відділення забезпечене трьома операційними вікнами, а також двома доставковими ділянками, які обслуговують піші кур'єри та листоноші. Фахівці відділення готові надавати харків'янам 52 послуги, серед яких - доставка пенсій, преси та рахунків за комунальні послуги, а також відправлення та видача посилок і переказів. Крім того, там можна придбати марку «Русскій воєнний корабль... ВСЬО!» та надіслати благодійну листівку до лав ЗСУ та ДСНС.

Графік роботи відділення: з понеділка по п'ятницю - з 9:00 до 17:00, у суботу - з 9:00 до 15:00 (неділя - вихідний). Поштовий індекс: 61050.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини